2012.04.29. 08:41| Szerző: Milupapa

Kezdjük az érdekesebb hírrel: a Daredevil filmet rebootolni fogják. A Marvel stúdió Avengers filmje hatalmas sikert aratott világszerte, és még az USA-ban meg sem jelent a mozikban, de minden bizonnyal ott is tarolni fog. Ezt látva döntött úgy a 20th Century Fox, hogy régi Darevevil filmjüket rebootlni kellene. A munkálatokat nem kezdték még el, de már megvan a rendező, David Slade, és a forgatókönyvíró, David James Kelly (aki egyébként teljsen szűz még, nem írt még igazán nagy filmeknek forgatókönyvet). A történetről azt rebesgetik, hogy Frank Miller és David Mazzucchelli képregény történetét, a Born Again-t veszi majd alapul. Kingpin rájön a vak ügyvéd (főhősünk) maskarás alteregójának kilétére, és ezt az információt próbálja ellene fordítani. Annak ellenére hogy a munkálatok kezdenek felpörögni a film kapcsán, ne várjuk annyira, mert 2015-nél nem valószínű, hogy hamarabb jönne, hacsak a stúdió meg nem sürgeti a dolgokat. Még szereplők sincsenek, pletyka szintjén sem. Nem lehet tudni, hogy a főhős szerepére visszatér-e Ben Affleck, vagy valaki mással - fiatalabbal - próbálkoznak majd.

A Poltergeist film is kap egy rebootot. Sam Raimi, a korábbi Pókember trilógia rendezője nemrég csatlakozott producerként a filmhez. Korábban azt pletykálták hogy ő lesz a rendező is, de ez nem igaz, csak produceri szinten lesz benne a buliban. David Lindsay-Abaire írja a forgatókönyvet, mely arra fog koncentrálni, hogy egy család hogyan fogja visszaszerezni lányukat egy gonosz lélek karmai közül - képletesen -. Korábban már kettes is dolgoztak a forgatókönyvön, Juliet Snowden, és Stiles White is, így nem tisztázott, hogy Lindsay az ő vázlataikból dolgozik, vagy egy teljesen új szkriptet ír.


A Fantastic Four sem kerülhette el a rebootolást, bár hozzá kell tenni, talán ez az egyik olyan film, melyre rá is férne. Korábban felmerült egy szóbeszéd, miszerint a sikeres, minimalista kézikamerás szuperhősfilm (Chronicle) rendezője, Josh Trank készítheti el a film rebootját. Nos, ezt a 20th Century Fox elnöke megerősítette. Legalábbis annyit mondott, hogy valóban szeretnék, ha Josh rendezné a filmet. Valljuk be, erősen középszerű, mások szerint egyenesen pocsék képregényfilm született belőle eddig. Az első még csak-csak határeset volt, a második rész viszont erősen B kategóriás elemekkel operált, pedig a Fantasztikus négyesben egy jó rendező kezében lenne potenciál. Ha minden a tervek szerint fog haladni, akkor a film 2013 nyarán fog érkezni.

 

 
Címkék: hirek  |   |  komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása