2012.04.22. 12:46| Szerző: Milupapa

A Dark Knight Rises, azaz a Sötét lovag: felemelkedés legújabb trailere a „The Avengers”-szel együtt fog érkezni, ez már biztos! A pletyka már az elmúlt napokban is fölmerült, azonban most maga a Warner Bros erősítette meg a szóbeszédet. A Dark Knight Rises soron következő harmadik trailere tehát 2012. Május 4-én fog debütálni a Marvel szuperhős blockbustere előtt. Ez természetesen magával vonja azt is, hogy azokon a helyeken, ahol ennél korábban mutatják be az Avengers filmet (Magyarország), ott nem lesz trailer.

Jómagam azon szerencsések közé tartozom, akiknek lehetősége nyílt 19-én, Csütörtökön Londonban megtekinteni a „The Avengers” filmet, így holnap egy spoilermentes kritikát várhattok tőlem a Marvel eddigi talán legnagyobb dobásáról!

Magáról a harmadik Dark Knight Rises trailerről egyébként azt beszélik, hogy csak és kizárólag új, eddig nem látott jeleneteket tartalmaz majd, és hogy le fog esni az állunk.

Címkék: hirek  |   |  komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása