2012.04.22. 08:30| Szerző: Milupapa

 

Örömmel jelentjhetjük be, hogy elindult a MyHollywood blog, melyben számtalan kritikát, sztárpletykát, és mozi híreket olvashat majd a kedves olvasó. Bár rengeteg a filmes blog napjainkban, mégis szeretnénk csatlakozni ehhez a táborhoz, és lehetőségeink szerint új színt vinni a témába.

A MyHollywood csapata majdnem 10 éve megszállottja a filmeknek. Rengeteg műfajban, rengeteg klasszikus alkotással ismerkedtünk meg, de nem vetettük meg az igazi jó blockbustereket sem. Mikor már minden nap megnéztünk egy filmet, akkor éreztük, hogy ez több mint egyszerű szabadidős elfoglaltság. Mikor pedig azon kaptuk magunkat, hogy külföldi fórumokat bogarászunk egy-egy információmorzsáért, már tudtuk, hogy nem bírunk majd leállni. És így is lett. Továbbléptünk, és létrehoztuk ezt a blogot. A jövőben szeretnénk kritikák tucatjaival megörvendeztetni a kedves olvasókat, illetve napi hírekkel bombázni az információra szomjasakat.

Ha a MyHollywoodot választod…

-          a legújabb filmes hírekről értesülsz szinte megjelenésük pillanatában

-          részletes, spoilermentes kritkákat olvashatsz az aktuális filmekről

-          retro rovatunkban a 2000 előtti filmeket vesszük elő egy-egy kritika erejéig

-          spolier rovatunkban kiszivárgott információkat, forgatókönyveket, híreket veszünk górcső alá

-          havi egy exkluzív, spoilermentes kritika az adott film moziba jutása előtt (szerintem ezt fogjátok a legjobban szeretni)

Ne feledd, a MyHollywood egyet jelent a mozizással! Remélem, örömödet leled a blog olvasásában, és valamennyi filmet az itt található kritikák hatására fogsz megnézni. :) A minőségre biztos garanciát jelent a csapatunk, akik korábban a méltán népszerű Legendavadász blogot is üzemeltették és szerkesztették.

 

Milupapa

Őrült filmbuzi, aki a nap 24 órájából négyet biztosan filmezéssel tölt. Gyerekkora óta érdeklik a filmek, a filmkészítés. 6 éve foglalkozik intenzívebben a témával, azóta némiképp szakmai szemmel is tekint a rájuk, nem csak szórakoztatóipari termékként. Kedvencei a drámák, és a gondolkodós filmek, de az igényes blockbusterekre is vevő, ha megütik a kellő mércét. Ő az, aki elsősorban a filmek hangulatának adja át magát, és nem a logikai bukfenceket keresi a történetben.

 

 

 

 

 

Timi

A csapat női kritikusa. Tökéletesen ideális az olyan csajos, illetve túl romantikus filmek végignézésére, amiket mi férfiak aligha lennénk képesek sérülésmentesen végignézni, és ami a legfontosabb, értékelni. Csupán néhány éve kapott rá igazán a mozizásra, de már korábban is érdekelték a jó filmek. Saját bevallása szerint közel áll hozzá az akció, mint műfaj, de természetesen másik nagy kedvence a komédia, illetve romantikus műfaj. Az a fajta ember, szórakoztatási szempontból nézi a filmeket, de ha kivetnivalót lát valamiben, kertelés nélkül hangot ad aggályainak.

 

 

 

Sanyi

Szigorú film kritikus, még akkor is, amikor a moziban ül. Ő az a mesterkélt karakter, aki árgus szemekkel figyeli a filmet, és annak minden hibáját a rendező szemére hányja. Nem kertel, nem beszél mellé, megmondja, ha valami nem kóser. Speciális effekt specialista, aki odafigyel a forgatókönyv és történetvezetés legkisebb hiányosságaira is. Nincs az a logikai bukfenc, ami elkerülheti a figyelmét.

 

Címkék: bloginfo  |   |  komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása