2012.04.27. 10:47| Szerző: Milupapa

Az idei CinemaCon-on a 20th Century Fox stúdió vitte a prímet azzal, hogy exkluzív részleteket vetített a nagyközönségnek a várva várt Prometheusból, Life of Pi-ből, és a Neighborhood Watch című idegenek ellen harcolós komédiából. A cég egyik embere, Tom Rothman többek között hivatalosan is megerősítette, hogy immáron biztosan elkészül a tavaly nyáron nagy kritikai és közönségsikert aratott Rise of the Planet os the Apes film. Már Novemberben sejteni lehetett nem hivatalosan, hogy lesz folytatása a filmnek, amikor is Andy Serkis, a Cézárt digitálisan megformáló színész aláírt még két folytatásra. A rendezői székbe még nem tudni ki ül, de nagy valószínűséggel az első részért is felelős Ruper Wyatt.

A régóta betervezett új Wolverine filmről is esett néhány szó. A film köszöni szépen, nagyon jól van, és a munkálatok megkezdődtek. Ausztráliában fogják csinálni a stúdiómunkák egy részét, magát a forgatást pedig Japánban. A történetről még mindig nem sokat tudni, de a fejesek szerint az egyik népszerű Wolverine történetet fogják előkapni a Japán díszletek között. A film 2013. július 26-án érkezik majd a mozikba.

Címkék: hirek  |   |  komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása