2012.04.27. 22:43| Szerző: Milupapa

A nap talán legizgalmasabb, legérdekesebb híre így estére. Mivel hamarosan megkezdődik az Ironman 3 forgatása, ismét izzik a levegő Stark körül. Belegondoltunk már, mennyire nehéz lenne a vasembert Downey színészi játéka és arca nélkül elképzelnünk? Nos, a Marvel stúdió feje, Kevin Fiege azt nyilatkozta, hogyha a színész a jövőben már nem vállalna több vasemberes szereplést, akkor ugyanazt tennék, mint a James Bond szériánál. Vagyis más-más színészek játszanák a filmeket, de semmiképp sem indítanák, azaz rebootolnák újra a szériát.

Persze még mielőtt megijednénk, szó sincs itt távozásról, legalábbis a közeljövőben biztos nem. Hogy Downey vajon mennyire unja a karaktert már, és a Marvel még mennyi vasember filmet tervez, azt nem tudni, de az mindenképp nyugtató, hogy a színész leszerződött az Avengers második részére is.

 |   |  komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása