2012.04.26. 09:27| Szerző: Milupapa

A Paramount Pictures stúsió feje, Adam Goodman néhány új részlettel szolgált a közelgő Top Gun 2 filmmel kapcsolatban, beleértve a szintén a stúdió égisze alatt futó Transformers 4-et. A sokak által nagyon kedvelt negyedik Mission Impossible film miatt páran feltették neki a kérdést, hogy mikorra várható új M:I film, amire azt válaszolta, hogy előbb a Top Gun 2-t szeretnék leforgatni Tom Cruise-zal, és csak aztán kezdenének neki. A Top Gun folytatásra egyébként nem csak Cruise szerződött le, hanem az első rész rendezője, Tony Scott is, Jerry Bruckheimer pedig a produceri teendőket fogja ellátni.

A Transformers 4 filmmel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy egy teljesen új irányt fog venni a film, immáron Shia LaBeouf és barátnője nélkül. Hogy a többi humán karakter visszatér-e, vagy ezt a szálat teljesen hanyagolják majd a filmben, nem tudni. A forgatókönyvet Ehren Kruger írja.

Iroman 3 háza táján is kezdenek pörögni az események. Azt már sejteni lehetett hogy a forgatás hamarosan elkezdődik, de mostmár egész pontosan tudni lehet hogy jövő hónapban, azaz május elején megindulnak az érdemi munkálatok, vagyis egyre több kiszivárgó forgatási képre lehet majd számítani május végén, júniusban vagy júliusban. Három hete derült ki az is, hogy a film egyik gonosza Ben Kingsley lesz, illetve hogy hogy Guy Pearce is szerepelni fog a filmben, mégpedig,  Pearce Aldrich Killian szerepébe bújhat. Ő az Extremis vírust felfedező tudósok egyike, aki később ellopja és eladja a szert a terroristáknak. Jessica Chastain is csatlakozott a stábhoz, aki egy tudóst alakít majd. Intelligenciája Tony Starkéhoz (Robert Downey Jr.) hasonlítható. A képregény rajongók nagyon várják a filmet, mert saját bevallásuk szerint az egyik legjobb vasember történetet dolgozza majd fel a film. Az Ironman 3. 2013. május 3-án kerül a mozikba, Shane Black (Durr durr, és csók, Halálos fegyver) rendezésében.

Címkék: hirek  |   |  komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása